Dăm viață agriculturii

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare

Dăm viață agriculturii

INFORMARE: ANIF a încheiat contracte de irigații pentru mai mult de 800.000 ha

Citește mai departe…

Apa până la punctele de livrare va fi gratuită și în campania de irigații din acest an

Citește mai departe…

Jurnal de decizii privind COVID-19

Citește mai departe…

ANUNȚURI PENTRU POSTURI SCOASE LA CONCURS

21 octombrie 2021

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 15 noiembrie 2021, ora 10:00, proba scrisă, a unui 3 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier IA (1 post) la Biroul Atestarea Lucrărilor de I.F., Consiliul Tehnico – Economic ANIF, consilier IA (1 post) la Serviciul Achiziții – Contracte și consilier II (1 post) la Serviciul Investiții, Urmărire și Derulare Contracte din cadrul Unității Centrale a ANIF.

Detalii

19 octombrie 2021

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 11 noiembrie 2021, ora 10:00, proba scrisă, a unui 3 posturi vacante de conducere de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de director (1 post) la Filiala Teritorială de Îmbunătățiri Funciare Vâlcea,  director (1 post) la Filiala Teritorială de Îmbunătățiri Funciare Sibiu și director (1 post) la Filiala Teritorială de Îmbunătățiri Funciare Covasna a ANIF.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 10 noiembrie 2021, ora 10:00, proba scrisă, a unui 2 posturi vacante de conducere de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de Șef Serviciu (1 post) la Serviciul Administrativ din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Dolj și Șef Birou (1 post) la Biroul Operațional din cadrul Unității de Administrare Galați a Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Galați a ANIF.

Detalii

18 octombrie 2021

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 8 noiembrie 2021, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier IA la Serviciul Tehnic, Investiții, Achiziții, Contracte din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Satu Mare.

Detalii

15 octombrie 2021

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 12 noiembrie 2021, ora 10:00, proba scrisă, a 3 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat I din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Brașov.

Detalii

08 octombrie 2021

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 1 noiembrie 2021, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier IA la Serviciul Plan, Investiții, Exploatare, Patrimoniu din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Covasna.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 1 noiembrie 2021, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier IA la Compartimentul Relații Publice din cadrul unității centrale a ANIF.

Detalii

07 octombrie 2021

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual în data de 25 octombrie 2021, ora 09:00, proba scrisă, a unui post de referent I la Serviciul Administrare Patrimoniu și la ora 11:00, proba scrisă, a unui post de consilier juridic I la Serviciul Juridic și Contencios Administrativ din cadrul unității centrale a ANIF.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual în data de 25 octombrie 2021, ora 13:30, proba scrisă, a unui post de referent IA la Serviciul Promovare Proiecte, Investiții și Programe Europene, a unui post de consilier I la Serviciul Administrativ, Mentenanța, Arhivă. Protocol și a unui post de consilier I la Serviciului Serviciul Financiar, Prognoze și Buget din cadrul unității centrale a ANIF.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 29 octombrie 2021, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de referent IA la Biroul Administrativ din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Sălaj.

Detalii

06 octombrie 2021

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 29 octombrie 2021, ora 10:00, proba scrisă, a 2 posturi vacante de conducere de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de Șef Serviciu (1 post) la Serviciul Administrativ, Mentenanță, Arhivă, Protocol și Șef Birou (1 post) la Biroul Sănătate și Securitate în Muncă, PSI din cadrul unității centrale a ANIF.

Detalii

04 octombrie 2021

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual în data de 18 octombrie 2021, ora 09:00, proba scrisă, a 18 posturi de muncitor calificat III la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Teleorman.

Detalii

Rezultate examen promovare

Rezultate finale examen promovare

01 octombrie 2021

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual în data de 15 octombrie 2021, ora 11:00, proba scrisă, a 3 posturi de muncitor calificat II (1 post), muncitor calificat III (1 post), muncitor calificat IV (1 post) la Compartimentul Personal Exploatare și  consilier I (1 post) la Serviciul Plan Exploatare Patrimoniu, consilier II (1 post) la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Tulcea.

Detalii

Rezultate examen promovare 1

Rezultate examen promovare 2

29 septembrie 2021

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual în data de 14 octombrie 2021, ora 10:00, proba scrisă, a unui post de consilier I la Biroul Financiar Contabilitate din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Brasov.

Detalii

Rezultate examen promovare

27 septembrie 2021

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual în data de 12 octombrie 2021, ora 09:00, proba scrisă, a 11 posturi de muncitor calificat III și a unui post de muncitor calificat I la Biroul Operațional și la ora 12:00, proba scrisă, a unui post de consilier I la Biroul Operațional din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Dolj.

Detalii

Rezultate examen promovare

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual în data de 12 octombrie 2021, ora 09:00, proba scrisă, a unui post de consilier I la Serviciul Plan Exploatare Patrimoniu și la ora 11:00, proba scrisă, a unui post de consilier I la Compartimentul Informatic din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Vaslui.

Detalii

Rezultate examen promovare

24 septembrie 2021

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual în data de 12 octombrie 2021, ora 11:00, proba scrisă, a 6 posturi de muncitor calificat IV la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Mehedinți.

Detalii

Rezultate examen promovare

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual în data de 12 octombrie 2021, ora 09:00, proba scrisă, a 2 posturi de muncitor calificat I (1 post) și muncitor calificat III (1 post)  la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Timiș.

Detalii

23 septembrie 2021

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual în data de 08 octombrie 2021, ora 10:00, proba scrisă, a 2 posturi de muncitor calificat II la Biroul Operațional – UA Galați și un post de consilier II la Biroul Administrativ din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Galați.

Detalii

Rezultate examen promovare

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual în data de 07 octombrie 2021, ora 10:00, proba scrisă, a unui post de muncitor calificat III la Unitatea de Administrare Ialomița Mal Stâng a Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Ialomița.

Detalii

Rezultate examen promovare

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual în data de 07 octombrie 2021, ora 10:00, proba scrisă, a unui post de consilier II la Biroul Financiar Contabilitate din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Olt.

Detalii

Rezultate examen promovare

22 septembrie 2021

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual în data de 07 octombrie 2021, ora 10:00, proba scrisă, a unui post de muncitor calificat II la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Botoșani.

Detalii

Rezultate examen promovare

Rezultate finale examen promovare

21 septembrie 2021

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual în data de 06 octombrie 2021, ora 10:00, proba scrisă, a unui post de muncitor calificat II din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Giurgiu.

Detalii

Rezultate examen promovare

Rezultate finale examen promovare

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual în data de 06 octombrie 2021, ora 09:00, proba scrisă, a 2 posturi de muncitor calificat II (1 post) și muncitor calificat IV (1 post) din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Iași.

Detalii

Rezultate examen promovare

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual în data de 06 octombrie 2021, începând cu ora 09:00, proba scrisă, a 2 posturi de muncitor calificat I din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Arad.

Detalii

Rezultate examen promovare

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual în data de 06 octombrie 2021, începând cu ora 09:00, proba scrisă, a unui post de subinginer IA din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Mureș.

Detalii

Rezultate examen promovare