Dăm viață agriculturii

Dăm viață agriculturii

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare

INFORMARE DE PRESĂ
ANIF a început campania de irigații în șase județe
Jurnal de decizii privind COVID-19

Citește mai departe...

UPDATE: Campanie de informare privind încheierea de contracte de irigații

Citește mai departe...

Apa până la punctele de livrare va fi gratuită și în campania de irigații din acest an

Citește mai departe...

ANIF a încheiat contracte de irigații pentru mai mult de 820.000 ha

Citește mai departe...

ANUNȚURI PENTRU POSTURI SCOASE LA CONCURS

18 mai 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 3 iunie 2020, ora 11:00, proba scrisă, a unui post de consilier debutant la Compartimentul Sănătate și Securitate în Muncă, PSI  din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Mehedinți.

Detalii

Rezultat examen de promovare

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 11 iunie 2020, ora 09:00, proba scrisă, a două posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat IV la Biroul Operațional din cadrul Unității de Administrare Dolj și la ora 12:00, proba scrisă a unui post vacant de conducere de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de șef serviciu la Serviciul Tehnic, Investiții, Achiziții, Contracte din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Dolj. 

Detalii

Anunț suspendare concurs

07 mai 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 02 iunie 2020, ora 10:00, proba scrisă, a două posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier debutant la Serviciul Plan Exploatare Patrimoniu din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Brașov. 

Detalii

Anunț suspendare concurs

24 aprilie 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 19 mai 2020, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat IV din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Giurgiu.

Detalii

Rezultat selecție dosare

Anunț suspendare concurs

16 aprilie 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 13 mai 2020, ora 09:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat I la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale Bihor.

Detalii

Rezultat selecție dosare

Rezultat probă scrisă

Anunț suspendare concurs

14 aprilie 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 11 mai 2020, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat I la Unitatea de Administrare Ialomița Mal Stâng din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Ialomița. 

Detalii

Rezultat selecție dosare

Rezultat probă scrisă

Anunț suspendare concurs

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 08 mai 2020, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat I la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale Vaslui. 

Detalii

Erată anunț

Rezultat selecție dosare

Anunț suspendare concurs

09 martie 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 25 martie 2020, ora 10:00, a unui post de execuție de natură contractuală de consilier debutant la Biroul Financiar Contabilitate din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Botoșani.

Anunț examen promovare

Rezultat examen de promovare

06 martie 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 23 martie 2020, ora 09:00, proba scrisă a unui post de execuție de natură contractuală de consilier IA la Serviciul Tehnic, Investiții, Achiziții, Contracte din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Suceava.

Anunț examen de promovare

Rezultat examen de promovare

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 23 februarie 2020, proba scrisă, a 26 de posturi de execuție de natură contractuală de consilier I (2 posturi) la Biroul Administrativ, un post de consilier II (1 post) la Serviciul Tehnic, Investiții, Achiziții, Contracte, consilier I (1 post) la Compartimentul I.T. și muncitor calificat II,III,IV (22 posturi) la Compartimentul Personal Exploatare  din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Vrancea.

Anunț examen promovare

Anunț suspendare examen de promovare