Dăm viață agriculturii

Dăm viață agriculturii

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare

Peste 1 milion de hectare irigate în acest an
INFORMARE DE PRESĂ
ANIF a început campania de irigații în șase județe
Jurnal de decizii privind COVID-19

Citește mai departe...

UPDATE: Campanie de informare privind încheierea de contracte de irigații

Citește mai departe...

Apa până la punctele de livrare va fi gratuită și în campania de irigații din acest an

Citește mai departe...

ANIF a încheiat contracte de irigații pentru mai mult de 820.000 ha

Citește mai departe...

ANUNȚURI PENTRU POSTURI SCOASE LA CONCURS

18 septembrie 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 06 octombrie 2020, ora 11:00, a 23 posturi de muncitor calificat IV la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Mehedinți.

Detalii

17 septembrie 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 05 octombrie 2020, ora 10:00, proba scrisă, a unui post de muncitor calificat III la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Vaslui.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 05 octombrie 2020, proba scrisă, a 4 posturi de muncitor calificat I, 3 posturi de muncitor calificat II, 33 posturi muncitor calificat IIl și în data de 06 octombrie 2020, proba scrisă, a 22 de posturi de muncitor calificat III la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Tulcea.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 06 octombrie 2020, proba scrisă, a 2 posturi de consilier I și consilier IA la Biroul Financiar Contabilitate din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Tulcea.

Detalii

16 septembrie 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 02 octombrie 2020, ora 09:00, proba scrisă, a două posturi de muncitor calificat I și două posturi de muncitor calificat II la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Arad.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 01 octombrie 2020, ora 10:00, proba scrisă, a 2 posturi de muncitor calificat II, 10 posturi de muncitor calificat I și 5 posturi de muncitor calificat III la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Galați.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 02 octombrie 2020, ora 09:00, a două posturi de muncitor calificat II și un post de muncitor calificat III la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Timiș.

Detalii

15 septembrie 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 01 octombrie 2020, ora 08:30, proba scrisă, a unui post de muncitor calificat III la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Neamț.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 01 octombrie 2020, ora 10:00, proba scrisă, a unui post de muncitor calificat II și  31 de posturi de muncitor calificat III la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Olt.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 01 octombrie 2020, ora 09:00, proba practică, a unui post de muncitor calificat II la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Botoșani.

Detalii

14 septembrie 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 29 septembrie 2020, ora 10:00, proba scrisă, a unui post de muncitor calificat II și două posturi de muncitor calificat III la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Giurgiu.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 29 septembrie 2020, proba scrisă, a două posturi de consilier II la Compartimentul Personal Exploatare, un post de consilier I la Biroul Administrativ și un post de consilier I la Biroul Financiar Contabilitate din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Bihor.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 29 septembrie 2020, ora 10:00, proba scrisă, a unui post de muncitor calificat III din cadrul Unității de Administrare Carei a Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Satu Mare.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 29 septembrie 2020, ora 09:00, proba scrisă, a unui post de muncitor calificat II și șase posturi de muncitor calificat IV la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Iași.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 29 septembrie 2020, ora 10:00, proba scrisă, a unui post de consilier juridic I la Serviciul Juridic și Contencios Administrativ din cadrul unității centrale a Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare.

Detalii

18 mai 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 3 iunie 2020, ora 11:00, proba scrisă, a unui post de consilier debutant la Compartimentul Sănătate și Securitate în Muncă, PSI  din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Mehedinți.

Detalii

Rezultat examen de promovare

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 11 iunie 2020, ora 09:00, proba scrisă, a două posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat IV la Biroul Operațional din cadrul Unității de Administrare Dolj și la ora 12:00, proba scrisă a unui post vacant de conducere de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de șef serviciu la Serviciul Tehnic, Investiții, Achiziții, Contracte din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Dolj. 

Detalii

Anunț suspendare concurs

07 mai 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 02 iunie 2020, ora 10:00, proba scrisă, a două posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier debutant la Serviciul Plan Exploatare Patrimoniu din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Brașov. 

Detalii

Anunț suspendare concurs

24 aprilie 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 19 mai 2020, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat IV din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Giurgiu.

Detalii

Rezultat selecție dosare

Anunț suspendare concurs

16 aprilie 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 13 mai 2020, ora 09:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat I la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale Bihor.

Detalii

Rezultat selecție dosare

Rezultat probă scrisă

Anunț suspendare concurs

14 aprilie 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 11 mai 2020, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat I la Unitatea de Administrare Ialomița Mal Stâng din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Ialomița. 

Detalii

Rezultat selecție dosare

Rezultat probă scrisă

Anunț suspendare concurs

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 08 mai 2020, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat I la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale Vaslui. 

Detalii

Erată anunț

Rezultat selecție dosare

Anunț suspendare concurs

09 martie 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 25 martie 2020, ora 10:00, a unui post de execuție de natură contractuală de consilier debutant la Biroul Financiar Contabilitate din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Botoșani.

Anunț examen promovare

Rezultat examen de promovare

06 martie 2020

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 23 martie 2020, ora 09:00, proba scrisă a unui post de execuție de natură contractuală de consilier IA la Serviciul Tehnic, Investiții, Achiziții, Contracte din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Suceava.

Anunț examen de promovare

Rezultat examen de promovare

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță examen de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual, în data de 23 februarie 2020, proba scrisă, a 26 de posturi de execuție de natură contractuală de consilier I (2 posturi) la Biroul Administrativ, un post de consilier II (1 post) la Serviciul Tehnic, Investiții, Achiziții, Contracte, consilier I (1 post) la Compartimentul I.T. și muncitor calificat II,III,IV (22 posturi) la Compartimentul Personal Exploatare  din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Vrancea.

Anunț examen promovare

Anunț suspendare examen de promovare