Dăm viață agriculturii

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare

Dăm viață agriculturii

Normele metodologice de aplicare a Legii îmbunătăţirilor funciare nr. 138/2004, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.872/2005 au fost completate si actualizate prin Hotararea de Guvern din data de 31.08.2022

Citește mai departe…

Infrastructura de irigații este pregătită pentru funcționare în condiții optime

Citește mai departe…

Începe depunerea facturilor pentru decontarea cheltuielilor aferente consumului de energie electrică în irigații, la filialele ANIF

Citește mai departe…

ANUNȚURI PENTRU POSTURI SCOASE LA CONCURS

24 martie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 10 aprilie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post temporar vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă determinată de consilier IA la Biroul Administrativ din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Galați.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 07 aprilie 2023, ora 11:00, proba scrisă, a unui post temporar vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă determinată de consilier IA la Serviciul Plan, Investiții, Exploatare, Patrimoniu, Achiziții, Contracte din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Gorj.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 07 aprilie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post temporar vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă determinată de muncitor calificat III la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Olt.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 18 aprilie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat I la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Olt.

Detalii

23 martie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 13 aprilie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier IA la Serviciul Resurse Umane din cadrul unității centrale, cu desfășurarea activității la  Biroul Resurse Umane a Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Ialomița.

Detalii

22 martie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 06 aprilie 2023, ora 12:00, proba scrisă, a unui post temporar vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă determinată de consilier IA la Biroul Operațional al Unității de Administrare Galați din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Galați.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 06 aprilie 2023, ora 12:00, proba scrisă, a unui post temporar vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă determinată de inspector de specialitate IA la Biroul Operațional al Unității de Administrare Galați din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Galați.

Detalii

20 martie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 10 aprilie 2023, ora 10:00, proba practică, a 3 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat I/III la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Ilfov.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 04 aprilie 2023, ora 10:00, proba scrisă, unui post temporar vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă determinată de consilier IA la Serviciul Plan Exploatare Patrimoniu din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Galați.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 03 aprilie 2023, ora 10:00, proba scrisă, unui post temporar vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă determinată de consilier I la Serviciul Exploatare, Întreținere și Reparații Amenajări de Irigații din cadrul unității centrale a ANIF.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 10 aprilie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a  6 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă determinată de muncitor calificat I/IV la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Brăila.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 10 aprilie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a 5 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier II (1 post) la Serviciul Tehnic, Investiții, Achiziții, Contracte, referent IA (1 post) la Biroul Administrativ și muncitor calificat I/II/III (3 posturi) la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Călărași.

Detalii

17 martie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 03 aprilie 2023, ora 12:00, proba scrisă, a unui post temporar vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă determinată de consilier IA la Biroul Financiar Contabilitate din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Galați.

Detalii

16 martie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 06 aprilie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de conducere de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de șef serviciu la Serviciul Plan, Exploatare, Patrimoniu din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Olt.

Detalii

15 martie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 29 martie 2023, ora 11:00, proba scrisă, a unui post temporar vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă determinată de consilier IA la Serviciul Plan, Investiții, Exploatare, Patrimoniu, Achiziții, Contracte din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Gorj.

Detalii

Rezultate selecție dosare

14 martie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 27 martie 2023, ora 10:30, proba scrisă, a unui post temporar vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă determinată de consilier IA la Serviciul Plan, Investiții, Exploatare, Patrimoniu, Achiziții, Contracte din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Dambovita.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 04 aprilie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier IA la Serviciul Plan Exploatare Patrimoniu din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Mehedinți.

Detalii

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 04 aprilie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de inspector IA la Biroul Operațional din cadrul Unității de Administrare Ialomița Mal Stâng a Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Ialomița.

Detalii

10 martie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 03 aprilie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier IA la Biroul Financiar Contabilitate Administrativ  din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Vâlcea.

Detalii

6 martie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 27 martie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat I (1 post) la Compartimentul Personal – Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Bacău.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 27 martie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a 2 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de inspector IA (1 post) și muncitor calificat II (1 post) la Compartimentul Personal – Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Giurgiu.

Detalii

Erată

Rezultate selecție dosare

2 martie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 23 martie 2023, ora 09:00, proba scrisă, a 2 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier IA (1 post) la Serviciul Plan Exploatare Patrimoniu și inspector de specialitate IA (1 post) la Compartimentul Personal Exploatare a Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Arad.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

20 februarie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 13 martie 2023, ora 09:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier IA la Serviciul Plan, Exploatare, Patrimoniu  din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Botoșani.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate proba interviu

Rezultate finale

16 februarie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 07 martie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier IA la Serviciuș Plan Exploatare Patrimoniu din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Salaj.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate proba interviu

Rezultate finale

15 februarie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 08 martie 2023, ora 10:00, proba practică, a 3 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat I/III la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Ilfov.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Erată

Rezultate proba practică

Rezultate finale

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 28 februatie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post temporar vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă determinată de muncitor calificat II la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Satu Mare.

Detalii

Proces verbal final

14 februarie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 07 martie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat III la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Satu Mare.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 07 martie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat III la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Sibiu.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba practică

Rezultate proba interviu

Rezultate finale

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 08 martie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de Inspector de specialitate IA Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Vâlcea.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate proba interviu

Rezultate finale

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 07 martie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a 2 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier IA Serviciul TEhnic, Investiții, Achiziții, Contracte din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Mehedinți.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate proba interviu

Rezultate finale

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 07 martie 2023, ora 09:00, proba scrisă, a 5 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de Muncitor calificat I/III/IV la  Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Timiș.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate proba interviu

Rezultate finale

13 februarie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 07 martie 2023, ora 12:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier IA la Biroul Financiar Contabilitate din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Galați.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate proba interviu

Rezultate finale

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 06 martie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a 5 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat la Biroul Operațional din cadrul Unităților de Administrare a Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Ialomița.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate proba interviu

Rezultate finale

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 27 februarie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a 2 posturi temporar vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă determinată de consilier IA (1 post) la Serviciul Plan, Exploatare, Patrimoniu și inspector de specialitate (1 post) la Biroul Operațional din cadrul Unității de Administrare Mal Drept a Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Ialomița.

Detalii

Rezultat selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate proba interviu

Rezultate finale

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 06 martie 2023, ora 11:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier IA la Serviciul Plan, Exploatare, Patrimoniu, Achiziții, Contracte din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Neamț.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate proba interviu

Rezultatele finale

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 06 martie 2023, începând cu orele 09:00, proba scrisă, a 3 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat IV (1 post) la Compartimentul Personal Exploatare,  consilier IA (1 post) la Serviciul Plan, Exploatare, Patrimoniu și consilier IA la Serviciul Tehnic, Investiții. Achiziții, Contracte din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Vaslui.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă și proba suplimentară

Rezultate proba scrisă

Rezultate proba interviu

Rezultate finale

Rezultate finale

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 06 martie 2023, începând cu orele 09:00, proba scrisă, a 3 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier debutant (1 post),  consilier II (1 post) și consillier IA la Serviciul Plan, Exploatare, Patrimoniu din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Satu Mare.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate proba interviu

Rezultate finale

10 februarie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 03 martie 2023, ora 09:00, proba scrisă, a 2 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier IA la Serviciul Plan, Exploatare, Patrimoniu, Achiziții, Contracte din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Caraș Severin.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultat proba interviu

Rezultate finale

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 27 februarie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post temporar vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă determinată de consilier IA la Serviciul Plan Exploatare Patrimoniu din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Olt.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate proba interviu

Rezultate finale

9 februarie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 02 martie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de maistru la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Giurgiu.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate proba interviu

Rezultate finale

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 02 martie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier IA la Serviciul Tehnic, Investiții,  Achiziții, Contrcate din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Prahova.

Detalii

Erată

8 februarie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 02 martie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat I la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Brașov.

Detalii

Rezulate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate proba interviu

Rezultate finale

7 februarie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 01 martie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a 2 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat I la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Vâlcea.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate proba interviu

Rezultate finale

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 28 februarie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a 2 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat I (1 post) la Compartimentul Personal Exploatare și referent IA (1 post) la Biroul Administrativ din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Olt.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate proba interviu

Rezultate finale

6 februarie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 27 februarie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a 2 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de consilier IA la Serviciul Plan, Investiții, Exploatare, Patrimoniu, Achiziții, Contracte din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Ilfov.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate porba interviu

Rezultate finale

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 27 februarie 2023, ora 09:00, proba practică, a 4 posturi vacante de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat I/III la Compartimentul Personal Exploatare din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Teleorman.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba practică

Rezultate proba interviu

Rezultate finale

1 februarie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 22 februarie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de conducere de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de director la Filiala Teritorială de Îmbunătățiri Funciare Brăila.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate proba interviu

Rezultate finale

31 ianuarie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 21 februarie 2023, ora 10:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat I la Compartimentul Operațional din cadrul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Bacău.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate finale

25 ianuarie 2023

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare anunță scoaterea la concurs în data de 16 februarie 2023, ora 12:00, proba scrisă, a unui post vacant de execuție de natură contractuală pe perioadă nedeterminată de muncitor calificat II la Biroul Operațional din cadrul Unității de Administrare Galați a Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Galați.

Detalii

Rezultate selecție dosare

Rezultate proba scrisă

Rezultate proba interviu

Rezultate finale