Dăm viață agriculturii

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare

Dăm viață agriculturii

Normele metodologice de aplicare a Legii îmbunătăţirilor funciare nr. 138/2004, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.872/2005 au fost completate si actualizate prin Hotararea de Guvern din data de 31.08.2022

Citește mai departe…

Infrastructura de irigații este pregătită pentru funcționare în condiții optime

Citește mai departe…

Începe depunerea facturilor pentru decontarea cheltuielilor aferente consumului de energie electrică în irigații, la filialele ANIF

Citește mai departe…

A început hidrosablarea conductei metalice cuprinsă în cadrul obiectivului de investiții “Reabilitarea Amenajării de Irigații Sinoe, județul Constanța”, în vederea cămășuirii cu un material inovator numit poliuree.
Este pentru prima dată când ANIF folosește pe instalații un astfel de material, care reprezintă o soluție inovatoare ce este produsă în România .
Lucrarea, finanțată prin PNI, este necesară întrucât conducta respectivă nu mai poate fi înlocuită, fiind încastrată în zidul de beton pe o lungime de 30 m.
Conducta care va fi cămășuită cu poliuree este parte din instalația tehnologică care se continuă cu conducta de pafsin pentru care montajul pe primul fir este în curs de finalizare.