Dăm viață agriculturii

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare

Dăm viață agriculturii

Începe depunerea facturilor pentru decontarea cheltuielilor aferente consumului de energie electrică în irigații, la filialele ANIF

Citește mai departe…

INFORMARE: ANIF a încheiat contracte de irigații pentru mai mult de 800.000 ha

Citește mai departe…

Apa până la punctele de livrare va fi gratuită și în campania de irigații din acest an

Citește mai departe…

Jurnal de decizii privind COVID-19

Citește mai departe…

Directorul General al ANIF, domnul Ștefan Constantin, și directorul Direcției de Investiții, domnul Sorin Vasilescu, s-au întâlnit, în cursul zilei de luni, 16 august 2021, cu reprezentanți ai firmelor de construcții și firmelor de proiectare implicate în lucrările pentru obiectivele de investiții aferente PNI.

În cadrul ședinței de lucru, împreună cu reprezentanți ai Filialelor de Îmbunătățiri Funciare Călărași și Ialomița, s-au analizat graficele de execuție, sumele alocate pentru anul în curs și stadiul de realizare al lucrărilor până la data de 31.07.2021 și restul de executat până la sfârșitul anului 2021.

Analiza a avut drept scop găsirea unor soluții, potrivit prevederilor contractuale, pentru a recupera eventualele întârzieri și de a veni cu propuneri în vederea îndeplinirii angajamentelor contractuale.

Reprezentanții ANIF și ai antreprenorilor lucrărilor au adus în prim plan principalele probleme întâmpinate în timpul execuției lucrărilor și au discutat despre modalitățile optime de rezolvare a acestora. De asemenea, s-a reiterat nevoia unui dialog continuu între părțile implicate, astfel încât să se rezolve problemele care generează întârzieri, acolo unde este cazul.

Conducerea ANIF a cerut constructorilor ca, în termen de 10 zile, să prezinte un grafic pentru fiecare lucrare, în vederea ilustrării defalcate a planificării proiectelor analizate, și i-a asigurat pe aceștia de întreaga disponibilitate în vederea rezolvării problemelor întâmpinate.