Dăm viață agriculturii

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare

Dăm viață agriculturii

INFORMARE: ANIF a încheiat contracte de irigații pentru mai mult de 800.000 ha

Citește mai departe…

Apa până la punctele de livrare va fi gratuită și în campania de irigații din acest an

Citește mai departe…

Jurnal de decizii privind COVID-19

Citește mai departe…

Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare a lansat un nou site, menit să ofere acces rapid și ușor la informații, precum și o modalitate mult mai simplă de navigare pe acesta. Site-ul are un design modern, o structură accesibilă, iar paginile oferă informații detaliate cu privire la activitatea Agenției.

Noul site a fost special conceput după ghidul tehnic de utilizare pentru standardizarea funcționalității site-urilor administrației publice centrale și locale – proiectul SIPOCA 35, aliniindu-se astfel instituțiilor publice care respectă noile standarde.

ANIF a creat și un nou logo. Acesta face, de ademenea, parte din procesul de schimbare a elementelor de identitate vizuală.  Cele trei culori folosite sunt galben- care semnifică soarele, albastru- apa și verde-câmpul roditor.

Pentru viața de pe Pământ, apa este un lucru fundamental, iar agricultura înseamnă viață. ANIF a ales  un motto care să exprime perfect ceea ce înseamnă, de fapt, activitatea instituției: “Dăm viață agriculturii”.  Motto-ul integrează astfel toate activitățile ANIF, Agenția asigurând apa în caz de secetă prin lucrări de irigații, eliminând apa în exces prin rețeaua de desecare-drenaj, reducând eroziunea solului și atenuând inundațiile. Toate acestea sunt lucrări vitale pentru agricultură.